dplus_white

Vi tænker i plusser

D+ er et kommunikationsbureau lidt ud over det sædvanlige. Hos os samarbejder du kun med erfarne folk med stærke spidskompetencer på deres felt. Du møder ingen junior konsulenter, og du ryger ikke pludselig bagerst i køen.

D+ er specialiseret i at udvikle holdbare løsninger inden for kommunikation, identitet og strategi. Det har vi gjort siden 2004 for en bred vifte af virksomheder og organisationer.

Vores kendetegn er ikke uden grund et plus. Det er helt centralt for den måde, vi tænker på. Som kunde hos D+ skal du altid have mere end forventet. Og det skal naturligvis resultere i merværdi for dit bagland.

Kommunikation på alle platforme

Kommunikation

Kommunikation lyder som en ekset og ligetil disciplin. Men virkeligheden er, at for virksomheder og organisationer, er kommunikation eller mangel på samme, forskellen på succes og fiasko. Derfor er det vigtigt, at I ikke kun ser jeres kommunikation indefra. D+ kan hjælpe med kommunikation på alle niveauer. Både på det rådgivende og det praktiske.

Strategi

Vi er alle blevet masseforbrugere af medier. Samtidig har vi sværere ved at fordybe os. Det er udfordrende, når man skal udvikle kampagner og en kommunikationsstrategi. Derfor er det vigtigt, at du samarbejde med et bureau, som kender det skiftende medielandskab og som kan agere derefter. Og det gør D+.

Branding

Hos D+ ser vi branding som en vigtig brik i vellykket markedsføring. Brand building skal hvile på et solidt kommunikativt fundament og skal tænkes ind i alle opgaver. Det har vi mange års erfaring med og arbejde for både stor og små virksomheder og organisationer.

Digitalt indhold

Digitalt

D+ håndtere alle digitale udfordringer. Vi arbejder både med digital markedsføring, digital visualisering, udvikling af mobil og web apps og alle andre digitale udfordringer som kræver en kommunikation tilgang.

Content marketing

Content marketing er som begreb forholdvis nyt. Men den strategisk metode har rødder lang tilbage. Forskellen er, at det er blevet nemmere idag at ramme en målgruppe. Og omkostninger dertil er blevet betydeligt mindre. Derfor kan du med content marketing, hvor målgruppen får real og værdigfuld information, på en enkel måde underbygge din virksomhede og produkt.

 

Film

D+ producere film til både reklame og informationsbrug. Format og stil afhænger af budskab og filmens strategiske brug. Vi levere gerne hele pakken, fra manuskript til færdig resultat. Men selvfølgeligaltid i tæt samarbejde med dig og din organisation.