dplus_white

Kommunikationsbureau

plusser

Vi tænker i plusser

Velkommen til D+. Vi er et kommunikationsbureau lidt ud over det sædvanlige. Hos os samarbejder du kun med erfarne folk med stærke spidskompetencer på deres felt. Du møder kun senior konsulenter, og du er altid forrest i køen.

D+ er specialiseret i at udvikle holdbare løsninger inden for strategi, identitet og kommunikation. Det har vi gjort siden 2004 for en bred vifte af virksomheder og organisationer.

Vores kendetegn er ikke uden grund et plus. Plusset er helt centralt for den måde, vi tænker på. Som kunde hos D+ skal du altid have mere end forventet. Og det skal naturligvis resultere i merværdi for hele din virksomhed.

model2

Sådan arbejder vi

I D+ sætter vi en ære i at guide dig gennem den opgave, du står med. Vi tænker i helheder frem for punktløsninger og sikrer, at disciplinerne hænger sammen. Alle faser er gennemtænkt, og der er sat plusser mellem disciplinerne. Derfor rammer dit slutprodukt præcist.

Vores kompetencer spænder bredt. Fra virksomhedsanalyser og identitetsprogrammer til kampagner, PR, filmproduktioner og online shops. Vi er både dygtige strateger og knivskarpe på eksekvering, og vi har gennem årene bevist, at kreativitet og struktur faktisk kan gå rigtig godt i spænd.

schiller

Hvem er vi

Ideen bag D+ er enkel. I stedet for et stort bureau med en fast medarbejderstab og høje omkostninger er vi en dynamisk, omkostningseffektiv enhed, som sætter det rigtige hold til den enkelte opgave. Skifter opgaven karakter, eller dur kemien ikke, laver vi et nyt setup.

D+ holder til i et facility house med over 100 kollegaer inden for strategi, AD, kampagner, sociale medier, webudvikling, foto, tekstforfatning, journalistik m.m. og vi har også et stort netværk uden for huset.

Hos D+ får du senior kompetence og fleksible rammer, og du betaler kun for det, du bruger.

JacquesDupont

Manden bag

D+ blev etableret af Jacques Dupont, som har drevet virksomheden med succes siden 2004. Det er Jacques, der sætter dit hold og er din faste kontaktperson gennem hele projektet. Jacques har arbejdet med marketing og kommunikation i over 20 år inden for både B2B og B2C. Han har, ligesom mange i D+ netværket, siddet på begge sider af skrivebordet, som både indkøber og leverandør af kommunikationsstrategier og brandingprojekter. Det tilfører en vigtig og værdifuld dimension til vores leverancer til dig.

Kontakt os på tel. 2678 7862 eller brug formularen herunder.

Skal vi tales sammen?

Om du har en konkret kommunikationsopgave eller du har lyst til at tale mere generelt, så er vi altid klar! Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

D+ gemmer ikke personoplysninger.
Så snart vi har kontaktet dig, vil alle oplysninger blive slettet.

Kommunikation

Kommunikation lyder som en eksakt og ligetil disciplin. Men virkeligheden er, at for virksomheder og organisationer, er kommunikation eller mangel på samme, forskellen på succes og fiasko. Derfor er det vigtigt, at I ikke kun ser jeres kommunikation indefra. D+ kan hjælpe med kommunikation på alle niveauer. Både på det rådgivende og det praktiske.

Strategi

Vi er alle blevet masseforbrugere af medier. Samtidig har vi sværere ved at fordybe os. Det er udfordrende, når man skal udvikle kampagner og en kommunikationsstrategi. Derfor er det vigtigt, at du samarbejde med et bureau, som kender det skiftende medielandskab og som kan agere derefter. Og det gør D+.

Branding

Hos D+ ser vi branding som en vigtig brik i vellykket markedsføring. Brand building skal hvile på et solidt kommunikativt fundament og skal tænkes ind i alle opgaver. Det har vi mange års erfaring med og vi arbejder med branding for både stor og små virksomheder og organisationer.

Digitalt

D+ håndtere alle digitale udfordringer. Vi arbejder både med digital markedsføring, digital visualisering, udvikling af mobil og web apps og alle andre digitale udfordringer som kræver en kommunikation tilgang. Kontakt os og hør om vores erfaringer og hvad vi kan tilbyde af digitale løsninger til dig.

Content marketing

Content marketing er som begreb forholdvis nyt. Men den strategisk metode som ligger bag, har rødder lang tilbage. Forskellen fra tidligere til nu er, at det er blevet nemmere idag at ramme sin målgruppe. Og omkostninger dertil er blevet betydeligt mindre. Så derfor er effektiv content marketing særdeles værdiskabende for dit brand.

 

Film

D+ producere film til både reklame og informationsbrug. Format og stil afhænger af budskab og filmens strategiske brug. Vi leverer gerne hele pakken, fra manuskript til færdig film. Og vi hjælper også med at få den videre ud til målgruppe. Alt i tæt samarbejde med dig og din organisation.

Cases og referencer