Identitet, website og adwords for bedemanden.nu

Bedemandsbranchen er under pres. Hvor bedemanden før havde et tæt forhold til nærmiljøet, ofte tilblevet gennem flere generationer, er der i de senere år opstået hård konkurrence fra nye bedemænd og ikke mindst internetforretninger.

Udfordringen for de traditionelle bedemandsforretninger er, at branchen er præget af vanetænkning, når det gælder promovering af virksomheden. Hvor mange i dag finder informationer på internettet og virksomhedens hjemmeside,  har annoncering først og fremmest været gennem annoncer i de lokale trykte medier.

 

Ny identitet
Bedemand Christian Andersen, der har forretninger i Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndbyerne og Rødovre, har stået overfor netop denne udfordring. 

Resultatet blev en ny visuel identitet i form af et nyt logo og en ny hjemmeside. På forsiden ser du som det første femstjernede anmeldelser fra Trustpilot og en video med bedemand Christian Andersen, der fortæller om hans bedemandsforretning. I samme omgang SEO optimerede vi hjemmesiden og lavede Google annonceringer.

En lille solstrålehistorie
Skuden er vendt for Christian Andersens bedemandsforretning og omsætning er støt stigende. Og det er sket, uden at virksomhedens værdier og respekt for deres eksisterende kunder er gået tabt.